House on a Hilltop  Santa Clara County, California  This project updates the 1920s house of a couple with adult children. A new library provides filtered sunlight into the end of the existing dark living room. A new luxurious master suite expands the original cramped bedroom wing. All new additions tie together the house’s disparate elements with a consistent use of windows and doors and a coherent vocabulary of crisp white traditional trim, painted white walls, cherry cabinets and flooring.        Contractor :  Bruce Nyberg Contractor, Inc.    Interiors :  Jonathan Taylor Design    Lighting Designer :  Illuminosa    Photographer :  Joseph DeLeo

House on a Hilltop
Santa Clara County, California

This project updates the 1920s house of a couple with adult children. A new library provides filtered sunlight into the end of the existing dark living room. A new luxurious master suite expands the original cramped bedroom wing. All new additions tie together the house’s disparate elements with a consistent use of windows and doors and a coherent vocabulary of crisp white traditional trim, painted white walls, cherry cabinets and flooring. 

 

Contractor:  Bruce Nyberg Contractor, Inc.
Interiors:  Jonathan Taylor Design
Lighting Designer:  Illuminosa
Photographer:  Joseph DeLeo

Nelson View into Library.jpg
Nelson Library.jpg
Nelson Bedroom Horiz..jpg
Nelson Closet Casework.jpg
Nelson Master vanity.jpg
Nelson Master Bath.jpg