Zen Retreat  San Francisco, California   The renovation of this Victorian transformed the haphazard shed additions typical of this vintage house into a contemporary expansion of the living spaces. Walnut casework and slate tile are used throughout to unify both entertaining and private rooms, making them seem larger than they are. The bathroom feels luxuriant through the play of natural light on glass tile mosaic walls.        Contractor :  K James Construction    Lighting Designer :  Lori Katz Group    Photographer :  Sharon Risedorph

Zen Retreat
San Francisco, California

The renovation of this Victorian transformed the haphazard shed additions typical of this vintage house into a contemporary expansion of the living spaces. Walnut casework and slate tile are used throughout to unify both entertaining and private rooms, making them seem larger than they are. The bathroom feels luxuriant through the play of natural light on glass tile mosaic walls.

 

Contractor:  K James Construction
Lighting Designer:  Lori Katz Group
Photographer:  Sharon Risedorph

Shot03F.jpg
Shot01F.jpg
Shot07F.jpg
Shot06F.jpg
Shot09F.jpg